La 25 de ani „s-a indragostit” atat de TARE de un milionar de 85 de ani incat s-a casatorit cu el. Au petrecut noapte nuntii, iar dimineata femeia a AVUT UN SOC: „Așa ceva nu e posibil!” Dumnezeule, nimeni nu se putea aștepta la asta!

O femeie în vârstă de 25 de ani s-a căsătorit cu un bătrân de 85 de ani, și deși nu se aștepta la mare lucru în noaptea nunții, habar n-avea ce surpriză o aștepta. De vreme ce noul ei soț era atât de bătrân, tânăra mireasă a ales să aibă dormitor separat, nu voia ca soțul ei să exagereze și să aibă vreun atac de cord.

După ce nunta s-a terminat, mireasa se pregătea de culcare atunci când a auzit bătăi în ușă. Era soțul ei de 85 de ani, era pregătit pentru ceva „acțiune”. Totul a mers bine, au făcut amor, apoi soțul s-a dus să se culce.

Câteva minute mai târziu, mireasa a auzit iar bătăi în ușa camerei sale. Desigur, era tot soțul, era pregătit pentru încă o partidă. Și deși femeia a fost surprinsă, era, totuși, soțul ei. Așa că au făcut amor a doua oară.

Acum mireasa era în mod clar gata de culcare când a auzit o A TREIA bătaie în ușă. Ați ghicit, era tot noul ei soț, la fel de pregătit pentru o nouă rundă. Zis și făcut, însă în vreme ce bătrânul se pregătea să plece, tânăra mireasă s-a întors către el și a zis: „Dragă, a fost uimitor! Am fost cu bărbați mult mai tineri decât tine care abia puteau să o facă o dată, dar de TREI ORI la rând.

Noul ei soț s-a uitat la ea, cumva surprins, și a spus: „Vrei să zici că am mai fost aici în noaptea asta?”

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *